Over Van Willegen

Wij, als Van Willegen Dienstverlening, nemen niet de taken van de uitvaartleiders over. Voor zover mogelijk helpen we de familie in het eerste deel/stukje van het rouwproces. De shock en de ontkenning zijn daarbij niet vreemd. Het respectvol behandelen en verzorgen van de overleden geliefde geeft vaak weer een stuk herkenning terug. Zo ondersteunen wij de uitvaartleiders met onze diensten, maar nog belangrijker, de familie en naasten.
Van Willegen Dienstverlening is een bekende en vertrouwde naam die al jarenlang staat voor haar respectvolle en eerlijke dienstverlening. Sinds kort overgenomen door de familie Den Hartog, is de insteek van Van Willegen nog altijd dezelfde: op een passende manier ondersteuning bieden aan nabestaanden die afscheid moeten nemen van hun dierbare. Met dezelfde drive en met dezelfde instelling als voorheen en met verbeteringen daar waar mogelijk. We luisteren daarom graag naar uw feedback.

Van Willegen logo DEF

Ons logo

Ons logo, de hand met de zwevende blaadjes, zal voor de meesten al een vrij helder beeld geven. Wellicht ziet u het als het loslaten van een geliefde, of als het helpen met de zaken regelen rondom en uitvaart, zodat de familie een waardig afscheid heeft. En ja, dit klopt, hier staat het logo ook voor.

Maar ons verhaal gaat nog iets verder. Want in feite is er van loslaten geen sprake, mensen willen juist op zo’n moment niet loslaten. Dan zouden ze nog alles van diegene kwijt raken. Juist het vasthouden aan de herinneringen geeft kracht.

De hand ondersteunt en draagt, als het ware, de mensen en de herinneringen, die behoefte hebben aan steun. De drie blaadjes staan als eerste voor alle herinneringen, die men bij de overledene heeft. Daarnaast staan ze voor de eerste drie stappen van het rouwproces. De ontkenning van het verlies, de woede en het vechten tegen het verlies zijn de fases, die in de eerste week toch vaak meegemaakt worden. Voor sommige is de ondersteuning dan het hardst nodig.

Ons team

Een van onze medewerkers is de eerste persoon van buitenaf die over de vloer komt na een sterfgeval. Een beladen, maar ook mooi moment. Een moment waarin we de wens van de familie en naasten zo veel mogelijk volgen. We nemen afstand waar nodig, maar beantwoorden ook vragen indien gewenst.

68815_0092

Kees den Hartog

68815_0117

Inge den Hartog

Sluiten